MR. MIX AMSTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1758 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Mix Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 8:36 Het eten was weer super! Argentijnse ossenhaas was medium rare zoals gevraagd en de sate was super lekker gekruid
9 jan 2023 om 20:11 Enorme kipsate . Heel sappig en smaakvol. Die ga ik vaker bestellen
8 jan 2023 om 20:27 Steak was lekker but the pepper sauce was bland now this was the first time this has ever been the case. We have ordered plenty of times so we know what they are capable of. I am sure the next time will be awesome again.
31 dec 2022 om 19:42 Super !
26 dec 2022 om 19:33 Goeie smaak, lekker mals en prima bestelling
25 dec 2022 om 20:08 Prima ribs en wings, had wel de hot ribs wat pittiger verwacht en patat had iets langer in de frituur gemogen. Bezorging iets vertraagd, maar waarschijnlijk vanwege drukke kerst.
24 dec 2022 om 23:14 Ribs waren koud en niet heel smaakvol. De bezorger had denk ik ook een slechte dag want hij keek alsof er iemand op zn broodje had gescheten.
19 dec 2022 om 15:35 Positief verrast!
16 dec 2022 om 20:56 Really small portion considering how much i paid
16 dec 2022 om 10:13 super!
15 dec 2022 om 19:14 lekker awesome streak
11 dec 2022 om 11:33 Zoals altijd heerlijk gegeten! Aanrader!